Chata v údolí u řeky Stropnice s vlastním pozemkem - Pašinovice

prodánoVÝHRADNĚ

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:
Prodejce:
realitní makléř: Michal Kubát
Michal Kubát
telefon: +420 732 122 525
michal.kubat@kontaktservis.cz
1 319 000 ,-
Popis nemovitosti:

Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme k prodeji zděnou rekreační chatu mezi obcemi Pašinovice a Střížov u řeky Stropnice.
Zastavěná plocha chaty je 38 m2, ale zastavěná plocha je na katastru uvedena 100 m2 a plocha okolního pozemku je 438 m2. Součtem tedy 538 m2 vlastního pozemku ke kterému je přístup po obecním a státním pozemku. Příjezd je možný po rovinaté cestě od obce Pašinovice, nebo po cestě od obce Střížov. 5 metrů od hranice pozemku teče řeka Stropnice. Na pozemku je dále malý skládek na nářadí.

Na pozemku je vlastní studna a odpad je řešen septikem. Základ chaty a přízemí je zděné, první patro dřevěné. Chata je z části podsklepena. V přízemí je velká místnost s krbovými kamny a koutem pro kuchyni. V přístavku je toaleta, která potřebuje rekonstrukci a je potřeba vybudovat koupelnu. Voda do chaty zavedena není. Elektřina je rozvedena. Prostoru na úpravy a přístavbu je dostatek. V prvním patře je rozlehlá ložnice cca pro pět osob. Dále je v patře malý kumbál s přístupem do půdních prostor.
Lokalita je zajímavá svou dostupností z krajského města České Budějovice (13 km), řekou u hranice pozemku, lesy na procházky a houbaření a absolutním klidem. Majitel si vyhrazuje právo dát přednost výhodnější nabídce. Více informací, prohlídku nemovitosti a financování zajistí makléř zakázky Michal Kubát.

Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Výbava:
Sklep, terasa, zahrada, venkovní stání
Plocha podlahová:
44 m2
Konstrukce:
Smíšená
Stav objektu:
Dobrý
Umístění objektu:
Polosamota
Stáří objektu:
1960
Sklep:
Ano
Balkon:
Ne
Počet místností:
2
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 52' 41.124"N, 14° 31' 35.688"E
* Jméno * E-mail
* Telefon * Město
 
 
 
Sdílet na sociálních sítích